Om oss

Trondheim Spektrum gir rom for fleksible løsninger og tilfredstiller alle krav til et moderne konferansesenter. Med sentral beliggenhet, enkel adkomst, og gode parkeringsmuligheter spiller det ingen rolle hvor stort eller lite ditt arrangement er. Du vil uansett finne deg til rette.

Alt fra heftige konserter til formelle møter arrangeres i Trondheim Spektrum. Vi er åpne for de mest spektakulære begivenheter, så vel som store messer og kongresser.  I Trondheim Spektrum er det lyst og luftig. I det store vrimlearealet kan du stikke deg bort om du ønsker litt tid for deg selv, eller slå av en prat med kjente.

For alle slags messer -selv de største
Vår største hall har sitteplasser til rundt 4000 personer, står alle oppreist, er det plass til nærmere 6000 samtidig. I Trondheim Spektrum arrangerer vi noen av verdens største messer i sitt slag – Nor-Fishing og Aqua Nor. Ved disse arrangementene benytter vi i tillegg vårt store uteareal og setter opp utstillingstelt ved behov.

Konserter i verdensklasse
The Beatles rakk aldri å besøke Trondheim Spektrum, men det har både Rod Stewart og Bryan Adams gjort med stor suksess! Vi har både fasilitetene og kapasiteten som trengs til slike arrangement.

Der viktige avgjørelser tas
Selv om Trondheim Spektrum er stort, kan det vaære intimt. Her kan alt fra landets største selskaper til mindre bedrifter avholde generalforsamling eller årsmøter, med full bevertning og oppfølging. Du kan selv velge hvilken størrelse du ønsker på lokalene.

Leave a Reply