Bankett

Selv i våre største haller kan en bankett til 2000 mennesker bli en intim og flott opplevelse. Med riktig lyssetting, oppdekning og dekorasjoner forvandles en ellers stor og kald hall til et varm og inkluderende rom hvor man kan nyte en bedre middag med venner og kollegaer. Med stor plass til scene og underholdning ligger alt til rette for en vellykket arrangement.

Vår restauratør
Trondheim Catering er husets egen Restauratør og håndterer alt fra enkle kaffepauser i kafeteriaen, lunsjmøte levert i møterommet til store banketter med opptil 2000 gjester. Anlegget har et stort og moderne kjøkken og Restauratøren har bevilgning til alle typer arrangementer og kan holde åpent til klokken 02:00.

Bak Trondheim Catering AS står matglade mennesker med Palle Jørgensen i spissen. Palle er opprinnelig fra Danmark, og har bred internasjonal erfaring fra blant annet Island, Spania, England, Marokko og Singapore. Trondheim Catering kan derfor tilby et bredt spekter av internasjonale retter så vel som tradisjonell norsk mat.

Palle har deltatt i en rekke kokkekonkurranser, og er blant annet kåret til “Norgesmester i kokkekunst” og “Årets fiskekokk”.

Leie av dekktøy
Hos Trondheim Catering kan du leie alt du trenger til selskapet ditt – både glass, tallerkener, bestikk og duker.