Antikk, retro og samlemesse | AVLYST!

21/04/2018

Antikk, retro og samlemesse | AVLYST! (Alle, Messe)

admin

21/04/2018 - 22/04/2018

10:00 – 17:00

Kart

Categories: ,

Tags: , , , , ,

Velkommen til messe i Trondheim Spektrum!

På grunn av gravearbeider i forbindelse med bygging av ny arena, og dermed problemer med adkomst, er messen denne gangen avlyst. Messen er tilbake her i Trondheim Spektrum for fullt til høsten, 27-28. oktober. Les mer her.

Her er det unike og spennende antikviteter, retro og samleobjekter. Masser av pynteting og bruksgjenstander, fra ulike tidsepoker og med særegne design. Som speil, billedrammer, smykker, kommodetopper, reisesett med børster, speil og kammer, lekkert og dekorativt sølvtøy, settbord, kommoder og stoler. Fiskebestikk, serveringbrett, karafler, måneskinnslamper og malerier. Ulike retrolamper, fat, kjeler, boller og annet til kjøkken og stue i retrodesign.

Et godt utvalg av pynteting og bruksgjenstander, pressglass, keramikk og porselen, bestikk, serviser og deler til serviser. Figgjo og Stavangerflint, Bing og Grøndahl, Wiinblad, Royal Cobenhagen , PP og Egersund.

Av samleobjekter kan vi nevne bøker, postkort, reklameskilt og andre reklameeffekter, sverd, kniver, blankvåpen, radioer, og lommeur. Leker som dukker, dukkevogner, leketøy av blikk og samlerbiler fra Tomte og Corgi. Tekstiler og mye mer!

Vi fyller Trondheim Spektrum med stort og smått med historie og særpreg. Gjenstander til beundring og glede, -som kanskje vekker minner? Her er sjansen stor for å finne det lille ekstra som ikke alle andre har maken til.

Åpningstider: Lørdag kl. 10.00 – 17.00 og søndag kl. 11.00 – 16.00

Kr. 90,- .
Har du med barna (Under 15) – så går de gratis.

Messen har betalingsterminal. For mer info tlf. 33 11 45 99 Arrangør er Kanalbruket.

Mer Informasjon: https://kanal.no/kanalbruket-messer/retro-antikk-samle-messe-trondheim.php