Annet

Topp7 er Midt-Norges største turarrangement. Turen er 30 km og går oppom 7 topper og byr på spektakulære utsiktspunkter og mektige naturopplevelser langs stiene gjennom Bymarka. Det er også tre kortere varianter; Topp5, Topp2 og Topp1. For mer info, se topp7.no.

18-23 juni går Starmusfestivalen av stabelen her i Trondheim spektrum. Festivalen er en kombinasjon av vitenskap, kunst og musikk som har presentert presentasjoner fra astronauter, kosmonauter, nobelprisvinnere og fremtredende figurer fra vitenskap, kultur, kunst og musikk. Det er en astronomisk og kunstnerisk opplevelse som vil forbedre din oppfatning av ditt sted i universet og forandre livet ditt for alltid! For mer informasjon: https://www.facebook.com/events/980968805366492

21/03/2017

Den 13. årlige BIKE FEST arrangeres søndag 21. mai 2017 utenfor Trondheim Spektrum (Nidarøhallen) på Øya i Trondheim. Det er et idyllisk område med en stor åpen plass, omkranset av et parkområde og med Nidelven som renner sakte forbi i bakgrunnen. Bike Fest åpner kl. 10.00 og er  åpent for alle typer motorsykler. Program: Kl.10.00: Portene åpner Kl.11.00: Appell fra NMCU Kl.12.30: Live on stage: kommer senere Kl.14.30: Premieutdeling Ride-In Bikeshow Premieutdeling «Folkets Favoritt» i regi av NMCU Kl.15.30: Fellestur fra Trheim Spektrum. For mer informasjon, følg denne linken.

Trondheims nye storstue tar form Om fire år skal byens nye storhall for topp- og breddeidrett, messer og konserter stå ferdig. Trondheim Spektrum AS legger om kort tid fram sitt forslag til ny reguleringsplan for området. I den forbindelse inviteres det til åpent informasjonsmøte om planene. -Reguleringsplanen legger til rette for at Trondheim får det som kan bli Europas største innendørs idrettsanlegg. Den nye flerbrukshallen vil gi idretten betydelig bedre hallkapasitet, samtidig som byens posisjon som konsert- og messeby blir betraktelig styrket, sier administrerende direktør i Trondheim Spektrum, Ola Eriksen. For å få til dette skal dagens hall A, med tilhørende hallflater B og C, møterom, kjøkken og kiosk, rives og erstattes med nytt areal. Det skal bygges en ny storhall med plass til 8000 tilskuere slik at den kan huse både EM i håndball for kvinner og menn i 2020, og konserter med plass til rundt 10 000 publikummere. Under orienteringsmøtet vil det bli orientert om prosjektet, konsekvensene av planen og framdrift. Det blir anledning til å stille spørsmål. Tid: 4. november 2015 klokken 19.00 Sted: Trondheim Spektrum, Inngang 4, K-rom.

Yrkes-NM + Opplæringsdagan 2014 har rekordstor oppslutning hva gjelder antall deltakere og utstillere. Arrangementet, som er et samarbeid mellom WorldSkills Norway, Opplæringsdagan, Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune, finner sted på Trondheim Spektrum i dagene 28.- 30. oktober. Under arrangementet vil det foregå yrkeskonkurranser i 28 forskjellige yrkesfag, alt fra service og håndverksfag til helsefag og til de meste avanserte industrifag. Se oversikten over hvilke fag det konkurreres i. De fleste konkurransene er Norgesmesterskap, mens det også er regionale mesterskap og landskamp. Se hvor de enkelte utdanningsprogrammene og yrkeskonkurransene er på konkurranseområdet. Last ned hallkartene. I mange av fagene dannes mesterskapet uttak til neste års Yrkeslandslag, som skal til Yrkes-VM i Brasil i august 2015. Mer informasjon på Worldskills.no

Trondheim Kokkenes Mesterlaug ønsker alle velkommen til NM i kokkekunst 2014. Konkurransen går av stabelen i forbindelse med messen MENY 2014 og vil foregå i Trondheim spektrum 23 og 24 september. Oppgaver og nærmere info vil presenteres Mars 2014 i forbindelse med NKLs landsmøte i Oslo. Åpningstider Messe Tirsdag: 23. september 10-18 Onsdag 24. september 10-16 NM konkurransene foregår begge dager under messen. Informasjon til besøkende Gratis inngang til alle bransjefolk. Alle besøkende registrerer seg ved ankomst til messen og får adgangskort.

Høstens årlige begivenhet i Trondheim Spektrum nærmer seg. Dagene vil gå av stabelen tirsdag 5., onsdag 6. og torsdag 7. november 09.00 -15.00. Onsdag 6. november vil det være åpent frem til kl.18.00. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å ta en tur på messa med eller uten ungdommene. Dette er et samarbeid mellom Sør-Trøndelag fylkeskommune, Håndverkerforeningen og Opplæringskontor. Dette vil bli dager preget av stor aktivitet! Alle de tolv utdanningsprogrammene det er mulig å søke er representert. Det er mye informasjon å hente på de ulike standene. Her vil en møte fagfolk, lærlinger og andre som kan mye om de ulike fagene/utdanningene. Kanskje dette kan gjøre valg i videregående lettere? Bruk muligheten til å få oversikt over valgmulighetene som finnes innen videregående opplæring! Velkommen til opplæringsdagene 2013!

25/04/2013

Torucon avholdes for tredje året på rad 7-8 September, denne gangen i Trondheim Spektrum! Torucon er et årlig kulturarrangement for unge og ungdommelige med fantastiske fritidssysler av det litt nerdete slaget: Torucon legger focus på popkulturelle fenomener som fantasy, sci-fi, anime/manga, gaming og cosplay. Cosplay-fenomenet kommer fra Japan, og har vokst enormt i vesten, også Norge de siste årene. Torucon satser på å gjøre miljøet for disse interessefeltene enda større og tettere, og ønsker alle velkommen til årets største happening! For mer info se www.torucon.no Mer info om klokkeslett kommer!