Eva Annie Svendsen ny administrerende direktør i Trondheim Spektrum AS

Eva Annie Svendsen (50) er ansatt som ny administrerende direktør i Trondheim Spektrum AS. Hun skal lede utviklingen av et av Europas fremste anlegg av sitt slag – en moderne idretts- og kulturarena som gjør det mulig å få større nasjonale og internasjonale kultur- og idrettsarrangementer til Trondheim.

Nye Trondheim Spektrum blir en attraktiv flerbruksarena primært for breddeidrett, men også for kultur og næringsliv i hjertet av Trondheim. Byggingen av nye Trondheim Spektrum er i full gang. Målet er å gi kundene en unik opplevelse – å skape en attraktiv flerbruksarena som ikke skal begrenses til det norske markedet. Anlegget blir unikt i Europa, vil gjøre det mulig å få større nasjonale og internasjonale kultur- og idrettsarrangementer til Trondheim. Trondheim Spektrum arrangerer allerede verdens største havbruksmesse, og i planene ligger Europamesterskapet i håndball i 2020.

Eva Annie Svendsen er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI, og har i tillegg gjennomført etterutdanning ved BI innen Prosjektledelse og Markedsorientert ledelse. Hun har bred ledererfaring fra industri og bank/finans, og kommer fra stillingen som avdelingsbanksjef i Jernbanepersonalets Bank og forsikring. Eva Annie har også styreverv innen toppfotball.

Eva Annie Svendsen, vil med sin brede erfaring fra salg- og markedsledelse, få mulighet til å sette sitt preg på nye Trondheim Spektrum og bidra til visjonen «unike opplevelser».
Svendsen vil tiltre stillingen 1. juni 2018.

 

Trondheim, 27. februar 2018
Kontaktperson: Styreleder Kåre Ytre-Eide – tlf. 928 29 425